• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Més de tres mil alumnes passaran pel cicle d'activitats educatives de l'Espai Ter
Més de tres mil alumnes passaran pel cicle d'activitats educatives de l'Espai Ter Imprimir Correu-e
(07.02.14) L’Auditori Teatre Espai Ter ha iniciat les activitats educatives del curs 2013-14, en les que hi prendran part 3.352 alumnes de diferents centres del Baix Ter i de l’Alt Empordà. A les propostes de teatre hi participaran 1.782 escolars i a les de música i dansa 1.570. L’oferta educativa la formen 5 obres de teatre, dues audicions musicals i un espectacle de dansa i, en total, es faran 14 sessions, 7 de les quals de teatre i 7 més de música i dansa.

El director de l’Auditori Teatre Espai Ter, Antoni Roviras ha explicat que aquest any s’ha unificat la campanya en una proposta única de teatre, música i dansa amb seu a l’Auditori Teatre Espai Ter. Tots els centres de Torroella de Montgrí i l’Estartit hi participen i també centres de set municipis més del Baix Ter i un de l’Alt Empordà. Aquests centres són les tres escoles de la ZER Montgrí d’Albons, Bellcaire i Ullà, i les escoles Quermany, de Pals; Francesc Cambó, de Verges; l’escola de Sant Jordi Desvalls, l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà i l’escola d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà).

20 anys de campanya de teatre i de música per a les escoles, s’hi incorpora la dansa
El coordinador de l’Àrea de Cultura i de la campanya de Teatre, música i dansa per a les escoles, Jordi Reynés, ha explicat que «fins aquest curs, la campanya de teatre, organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, i la de música, organitzada per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí,  amb vint anys de funcionament, anaven per separat. La novetat d’enguany ha estat de fer una única campanya incorporant-hi també la dansa i cobrir així una major part de les arts escèniques». 

Les activitats educatives de l’Auditori Teatre Espai Ter s’han iniciat aquest divendres, dia 7 de febrer, amb l’espectacle de dansa «Minimón», destinat a les escoles bressol i d’educació infantil (de P3 a P5) i és previst que dijous vinent, 13 de febrer es faci l’audició «Tubs i tubes», destinada als alumnes de cicle inicial i mitjà (de 1er a 4rt). L’apartat musical es clourà el 28 de febrer amb «S’ha acabat el bròquil», per als alumnes de cicle superior (5è i 6è).

Les propostes teatrals s’inicien el 14  de març amb «Tut-tururut...la princesa!», per a les escoles bressol i d’educació infantil. ‘Somiatruites’ es representa el 21 de març per als alumnes de cicle inicial mentre que «La lluna d’en Joan» està prevista pel 28 de març i va destinada al cicle mitjà. El 2 d’abril es representa «Els ninots estrambòtics del doctor Ripseu», per als alumnes d’ESO i el 4 d’abril es tanca el cicle amb  «En Joan sense por» per als escolars de cicle superior.

La plana web de l’Auditori Teatre Espai Ter disposa d’informació addicional de cada esdeveniment i també del servei educatiu. Actualment, els responsables del servei educatiu de l’Auditori Teatre Espai Ter ja estan preparant la proposta educativa del curs vinent i poder-la presentar als centres escolars abans que acabi aquest curs.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit