• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Ajuntament i Estació Nàutica recullen la bandera que certifica el municipi com a Destí Nàutic Excel·lent
Ajuntament i Estació Nàutica recullen la bandera que certifica el municipi com a Destí Nàutic Excel·lent Imprimir Correu-e

(29.01.14) L’alcalde, Jordi Cordon; el regidor de Turisme, Genís Dalmau; i el president de l’Estació Nàutica L’Estartit–Illes Medes, Josep Maria Pla, van recollir el dimecres 22 de gener la bandera que reconeix el municipi com a Destí Nàutic Excel·lent en el marc de la important fira internacional de turisme Fitur, que es va celebrar a Madrid del 22 al 26 de gener.

L’acte, organitzat i presidit per l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques, va comptar amb la presència destacada de la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, que va destacar la tasca que porten a terme les Estacions Nàutiques per a la promoció dels destins i va reiterar el seu suport cap a l’organització, actualment formada per 23 destins certificats com a Estació Nàutica.

L’Estació Nàutica de l’Estartit és una de les pioneres de l'Estat i entre d'altres funcions realitza la tasca de promoció turística del municipi. És una associació d’empreses, institucions i col·lectius que s’uneixen per oferir un ampli ventall de propostes d’oci. És una entitat sense ànim de lucre que promou un model turístic basat en la cooperació, la qualitat i la sostenibilitat, per tal de contribuir al dinamisme i al desenvolupament socio-econòmic del territori, mitjançant la unió d’esforços dels sectors públic, privat i institucional.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit