• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La Generalitat treu a concurs la construcció de la nova estació d'autobusos
La Generalitat treu a concurs la construcció de la nova estació d'autobusos Imprimir Correu-e

(4.11.13) La Generalitat ha licitat les obres de construcció de la nova estació d'autobusos de Torroella de Montgrí, una infraestructura llargament reivindicada, que s'ubicarà al final del passeig d'Enric Morera. Es composarà d’una àrea de paviment formigonat, amb capacitat per a quatre andanes, parada de taxis i una marquesina per a l’espera dels viatgers. L’actuació abasta uns 1.600 metres quadrats i inclou tota la urbanització perimetral, que donarà continuïtat al passeig.

Per tal de millorar la funcionalitat dels serveis de transport públic i la mobilitat en el seu entorn, el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament  van subscriure un protocol per a la instal·lació d’un nou punt bus per autobusos interurbans al municipi que substitueixi l’actual. La Generalitat ha finalitzat recentment  la redacció del projecte constructiu i ha obert la licitació de les obres. El nou equipament permetrà concentrar les arribades i sortides dels serveis regulars de transport per carretera i millorar les condicions de comoditat i seguretat dels usuaris. Aquests treballs compten amb una inversió prevista de 620.000 euros i es preveu que entri en funcionament l’estiu vinent.

L'alcalde, Jordi Cordon, s'ha mostrat molt satisfet per aquest anunci i recorda que l’actual situació comportava un greuge important al municipi, ja que parada d'autobús de la plaça del Lledoner és del tot insuficient, incòmode, genera inseguretat i dóna una molts mala imatge del nucli com a destinació turística.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit