• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Arrenquen les VIII Jornades Gastronòmiques «La poma a la cuina»
Arrenquen les VIII Jornades Gastronòmiques «La poma a la cuina» Imprimir Correu-e
(04.10.13) Els restaurants Catamaran (Hotel Clipper & Villes); Molí del Mig, Alba, Club Nàutic Estartit i Medes II de Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest mes en la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques «La poma a la cuina», que organitza l'Estació Nàutica Estartit-Illes Medes amb la col·laboració de l’Ajuntament. Les jornades tenen com a objectiu reforçar el coneixement de la gran varietat de possibilitats culinàries que ofereix la poma, un dels productes agrícoles més importants en l'economia local. També s’han convertit en  un motiu més per mostrar el potencial gastronòmic dels restauradors locals, contribuir a desestacionalitzar la temporada turística i promoure aquesta excel·lent fruita.

Els restaurants ofereixen plats concebuts expressament per a l’ocasió que tenen a la poma com a element central. Podem trobar propostes més tradicionals i d’altres més innovadores, que en la majoria de casos superen el concepte que tenim de la poma com a postres.

La presentació de les jornades s'ha realitzat aquest migdia al restaurant El Molí del Mig. Hi han assistit, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon; el president de l'Estació Nàutica, Josep Maria Pla; el regidor de Turisme, Genís Dalmau; el regidor de Promoció Econòmica, Francesc Puig, i el gerent del Grup Costa Brava, Martí Sabrià. Els establiments participants han ofert una petita degustació d’alguns dels plats que ofereixen en els menús.

Nou fulletó gastronòmic
L'acte d'avui s'ha aprofitat, també,  per donar a conèixer el nou fulletó turístic destinat monogràficament a l'oferta de restauració i d'alimentació local. L’Ajuntament vol reforçar la difusió d'aquest actiu ja que representa un dels atractius més potents de l'oferta turística local. No només pel que fa a restauració, sinó també a botigues d'alimentació i productes proximitat, com en aquest cas pot ser la poma.
 
 
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit