• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies La nova proposta de decret sobre l’autoconsum energètic centra la jornada sobre l'estalvi energètic i autoconsum
La nova proposta de decret sobre l’autoconsum energètic centra la jornada sobre l'estalvi energètic i autoconsum Imprimir Correu-e

(25.07.13) El Ministeri d’Industria ha redactat una proposta de decret que pretén regular les condicions administratives, tècniques i econòmiques de les modalitats de subministrament d’energia elèctrica amb autoconsum i de producció amb autoconsum.

Aquesta proposta, que va fer-se pública el passat 19 de juliol de 2013, va ser la protagonista involuntària, de la jornada sobre estalvi energètic i autoconsum amb energies renovables que es va celebrar ahir al municipi.

Els conferenciants Esteve Maneja, Gerent d’Energia de La Vola i Marc Miralles, responsable comercial de SUD Energies Renovables van exposar les principals novetats d’aquesta nova regulació, que de ben segur afectarà la rendibilitat de les inversions en autoconsum elèctric.

Al vespre, i també en el marc de la Setmana de l’Energia que es celebra al municipi, es va projectar el documental sobre l’evolució del planeta Terra, Home, al Cinema Montgrí.

 

 

 

Unes 45 persones participen a la jornada de treball del PAES

El Pla d’Acció per l’Energia Sostenible que està redactant l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, va comptar el passat dimarts amb la participació d’unes quaranta-cinc persones. 

Durant la jornada, es va presentar la proposta de document del PAES als assistents, els quals van poder conèixer quines conseqüències comportava la implicació de l’Ajuntament amb la iniciativa europea del Pacte dels Alcaldes.

La regidora de Medi Ambient, Sandra Bartomeus, conjuntament amb els representats del CILMA i de l’empresa redactora del projecte, Qnorm, van encarregar-se de contextualitzar el PAES a nivell local.

Posteriorment, es van organitzar 3 grups de treball, un amb persones relacionades amb  instal.lacions municipals, un altre amb representants del sector terciari i un altre amb ciutadania en general.

La voluntat d’aquesta jornada participativa era recollir opinions qualitatives per tal de millorar el document que ha de ser aprovat pel Ple Municipal.

Està previst que les conclusions d’aquesta jornada es facin arribar a tots els assistents.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit