• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Mig centenar de campistes passaran la nit al pavelló de l'Estartit
Mig centenar de campistes passaran la nit al pavelló de l'Estartit Imprimir Correu-e

(19.07.13 22.30 h) Mig centenar de persones han hagut de ser evacuades dels càmpings La Sirena i Empordà i passaran la nit al pavelló poliesportiu de l’Estartit. Aquesta ha estat una de les principals incidències pel que a l’afectació a les persones de la forta pedregada que hem patit aquesta tarda. Voluntaris de la Creu Roja s’han mobilitzat de seguida per adaptar l’interior del pavelló i oferir mantes, llits i aliments als campistes.

 

Tan bon punt s’ha vist que la situació era excepcional per la seva intensitat, l’Ajuntament ha activitat tots els serveis municipals per fer front a les eventualitats que anessin sorgint i poder restablir la normalitat el més aviat possible. L’alcalde, Jordi Cordon, que ha coordinat personalment l’operatiu, ha convocat a les 20 h una reunió dels responsables dels diferents serveis que han participat en el dispositiu, en la qual s’ha fet balanç de l’afectació. L’àmbit del municipi més afectat ha estat el dels Griells i la Pletera, a l’Estartit, i especialment els càmpings La Sirena, Empordà i El Molino. La brigada municipal ha obert la desembocadura del Ter Vell i la riera d’en Planes per augmentar la capacitat de desguàs. 

 
 
 
 
 
 
L'alcalde, Jordi Cordon; el cap de la Policia Local, Vicenç Montero; el regidor de Policia Local, Andrés Navarrete i la regidora  d'Acció Social, Sandra Pibernat, s'han acostat fins al pavelló de l'Estartit per interessar-se sobre la situació dels campistes i valorar la situació amb el responsable de Creu Roja. 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit