• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament posa en marxa una web específica per a fires i esdeveniments vinculats amb la promoció econòmica local
L’Ajuntament posa en marxa una web específica per a fires i esdeveniments vinculats amb la promoció econòmica local Imprimir Correu-e
(31.05.13) L’Ajuntament ha implementat una nova web institucional (www.firestorroella.com) amb la qual vol donar major visibilitat a l’àmplia oferta de fires, festes i esdeveniments que se celebren al municipi durant tot l’any i estan vinculats, preferentment, a la dinamització econòmica. Actualment les propostes en aquest àmbit són molt extenses i diverses, per la qual cosa l’equip de govern a volgut dotar-les d’un canal propi a Internet des del qual reforçar la seva projecció exterior i el lligam amb els seus participants i  visitants. Entre d’altres, s’hi recull informació del Festival del Còmic, la Fira de Sant Andreu, la Fira de Màgia al Carrer, la  Fira de Pirates i Corsaris a les illes Medes, el Festival Internacional Medes Imatges  Medi Ambient, la Fira de la Mediterrània, etc.

L’espai funciona com una web que penja de  la pàgina institucional (www.torroella-estartit.cat) i es complementa amb la recent renovada web de turisme (www.visitestartit.com). Fins ara, la informació de cada esdeveniment es canalitzava a través d’aquests dos portals i per alguna web específica, però les necessitats comunicatives específiques de cada esdeveniment eren cada cop més àmplies i no es podien vehicular correctament a través d’ells. Per això s’ha pensat en un canal propi, que aplegui conjuntament tota aquesta oferta vinculada a la promoció econòmica local. També s’aconsegueix evitar la dispersió que representa disposar de pàgines individuals per a cada fira o esdeveniment. Per bé que hi haurà un domini propi per a la nova web, cada esdeveniment tindrà el seu propi que redireccionarà fins a la nova pàgina.

Francesc Puig, regidor de Promoció Econòmica, ha recordat que amb els anys el municipi ha consolidat un calendari de fires i esdeveniments molt potent, que té pocs referents similars en municipis de la zona.  Considera que amb aquest nou espai a la xarxa s’optimitzen recursos i es dóna una imatge més real dels esforços que fa el municipi en l’àmbit de la promoció econòmica. Puig recorda que en un moment de crisi com l’actual, una iniciativa com aquesta pot contribuir a dinamitzar millor cada fira.

La nova web s’ha desenvolupat amb software lliure i estarà plenament integrada amb les xarxes socials.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit