• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Jornada «Turisme i patrimoni: el paper dels destins turístics litorals»
Jornada «Turisme i patrimoni: el paper dels destins turístics litorals» Imprimir Correu-e

(05.04.13) L'Ajuntament ha organitzat pel proper dijous 11 d'abril una jornada monogràfica que té com a objectiu reflexionar sobre les oportunitats que tenen els destins turístics litorals i les empreses, en el marc de les noves tendències del turisme responsable que s’està imposant arreu.

La jornada, que se celebrarà al Museu de la Mediterrània, pretén aprofundir en el coneixement d'experiències sobre l’evolució de municipis litorals, les estratègies de màrqueting que s’apliquen en destins i empreses basades en criteris de sostenibilitat i el paper que tenen els operadors turístics especialitzats i els mitjans de comunicació.

Els ponents convidats, tots ells de prestigi, aportaran la seva experiència a l’hora de definir les estratègies empresarials i col·lectives de les destinacions turístiques situades en zones litorals, que continuen comptant amb molts recursos i atractius.

L'organització d'aquesta jornada està lligada amb la línia estratègica del nostre municipi, on s'està treballant des de fa molts anys en millorar el seu posicionament turístic en els mercats a través de complementar l’oferta de sol i platja amb la creació de nous productes i activitats que estan estretament vinculats amb els valors paisatgístics, naturals, culturals i etnològics del territori.

 La Reserva Marina de les illes Medes, la xarxa de camins i senders per fer a peu i en bicicleta, els esdeveniments culturals i la recent creació del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter són alguns dels elements que permeten la diversificació de l’activitat turística. 

Programa de la jornada «Turisme i patrimoni: el paper dels destins turístics litorals»

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit