• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Presenten als regidors l'estudi sobre l'impacte econòmic de l'Estació Nàutica
Presenten als regidors l'estudi sobre l'impacte econòmic de l'Estació Nàutica Imprimir Correu-e

(21.0313) Aquest matí s’ha presentat als regidors de l’ajuntament els resultats de l’estudi sobre l’impacte econòmic de l’activitat de l’Estació Nàutica l'Estartit-illes Medes. La presentació ha anat a càrrec dels tècnics de la consultoria externa que ha rebut l’encàrrec per part de la mateixa entitat. Per portar-lo a terme, han pres com a referència les dades econòmiques del 2011.

L’estudi conclou, entre d'altres coses, que l’activitat de l’associació comporta un elevat retorn al territori tant en termes econòmics i com de creació de llocs de treball. Entre les moltes dades que han donat, han informat que les empreses de l’Estació Nàutica representen en el seu conjunt el 33,79 % del PIB del municipi. En cas que no s’imputés en aquest concepte l’activitat del sector públic, el percentatge se situaria en el 43 %. L’impacte econòmic se situa al voltant dels 2,5 milions d’euros anuals, i el volum d’actius de l’entitat és de 114.656.321 euros (molt similar a empreses de grans dimensions com podrien ser Font Vella, Lanjaron o General  Òptica).

El president de l’Estació Nàutica Estartit-illes Medes, Josep Maria Pla, ha explicat els motius pels quals es va encarregar aquest estudi i ha destacat, entre d’altres coses, la importància cada cop més creixent de col·laboració dels sectors públics i privats.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit