• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies El cap de Costes a Girona visita els desperfectes als Griells i el Molinets
El cap de Costes a Girona visita els desperfectes als Griells i el Molinets Imprimir Correu-e
(12.03.13) El cap provincial de Costes a Girona, Jordi Planella, acompanyat de l’alcalde, Jordi Cordon, ha visitat aquest matí els trams dels passejos dels Griells i del Molinet afectats per la llevantada de la setmana passada. Planella ha volgut conèixer de primera mà quines han estat les afectacions i ha reconegut que aquest dos sectors de l’Estartit són els que han sortit més malparats de tot el litoral gironí. Ha explicat a l’alcalde que disposen d’una primera estimació econòmica del que costaria arreglar els Griells (uns 200.000 euros) i que el govern de l’Estat té intenció d’incloure la remodelació dels passeig del Molinet en els pressupostos del 2014.

L’alcalde ha insistit en la urgència d’arreglar el passeig dels Griells, perquè «la inestabilitat de la zona no només afecta un àmbit d’elevat interès turístic, sinó que hi ha un evident perill per als edificis que ara han quedat a primera línia de mar, sense protecció del passeig». L’alcalde confia que l’Estat actuarà amb responsabilitat i celeritat atesa la gravetat de la situació, per tal que a l’estiu el tram estigui reparat.
 
Imprudències de molts curiosos
Cordon ha informat Planella que la brigada municipal acabarà d’enderrocar els trams de passeig que han quedat totalment descalçats, però es mantenen en l’aire, amb l’objectiu de minimitzar el risc. Ha lamentat, en aquest sentit, que tot i les tanques i la senyalització de prohibició que l’Ajuntament ha instal·lat a la zona, encara hi hagi mols curiosos que cometen la temeritat de saltar-les per veure de prop els desperfectes. Recorda que les mesures per prohibir l’accés són molt contundents, per la qual cosa demana a tothom que es respecti la restricció.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit