• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Presentem el MIMA 2013 al Saló de la Immersió de Cornellà
Presentem el MIMA 2013 al Saló de la Immersió de Cornellà Imprimir Correu-e
(06.03.13) L'ajuntament presentarà aquest cap de setmana al Saló de la Immersió–Fira Cornellà la nova edició del Festival Internacional Medes Imatge i Medi Ambient (MIMA), que se celebrarà del 5 al 9 de juny. La participació en aquest certamen representa la presentació oficial del festival en l’àmbit estatal. De fet, la promoció del festival amb l’edició de flyers, contingut del programa, contactes amb la premsa internacional, novetats i altres activitats, comença ben aviat ja que el calendari de fires i l’agenda de les competicions es consolida al voltants dels mesos d’octubre-novembre. Per això, el MIMA 2013 ja ha estat present a les principals fires europees com el Festival de l’Image Sous Marine (Marsella, 28 d'octubre-1 de novembre de 2012); el Salon de la Plongée (Paris, 11- 13 gener); el Boot (Düsseldorf, 19-27 de gener); el Duikvaker (Utrech,1-2 de febrer) i l’Eudi Show  (Milà, 15-17 de febrer).
 
El MIMA és actualment una de les competicions de fotografia submarina de referència de la Mediterrània. Aquest èxit es posa de manifest amb l’augment constant del nombre d'inscripcions, la important repercussió mediàtica a nivell internacional i l’esforç constant per tal que competició i respecte al medi ambient siguin l’una mirall de l’altre. 

En aquesta edició, els països nòrdics seran el País convidat. Comptaran amb un equip participant a l’Open Fotosub, press trip de premsa especialitzada, així com un expert per tal de que formi part del jurat.

El format del festival comptarà com sempre amb el concursos de fotografia on-line i videosub. L’animada participació dels escolars, el concurs Dibuixa les Medes i altres activitats d'educació mediambiental adreçades als escolars d’entre 14 i 18 anys. 

El personatge convidat serà el francès Christian Petron (Avignon, 1944). Submarinista expert, realitzador i director de fotografia francesa. Le seves participacions mes celebres han estat al Grand Bleu i Atlantis. A l’any 1988 Luc Besson el demana como a responsable de la unitat subaquàtica de la seva producció Le Grand Bleu i al 1990 a Atlantis. Aquest mateix any es també director de les campanyes d'exploració per El Naufragi del Titànic (Discovery Channel) . A l’any 2002 James Cameron li demana col·laboració a Deep Rover. A la televisió francesa treballa per Jean Michel Cousteau en la realització de una sèrie de quatre pel·lícules. Amb la seva companyia creada al 1975 Photomarine i que es converteix en Citémarine al 1985 participa en la realització de deu pel·lícules d’arqueologia submarina per Discovery Channel.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit