• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informa't sobre la convocatòria pública de subvencions a entitats locals
(IM) Informa't sobre la convocatòria pública de subvencions a entitats locals Imprimir Correu-e

Benvolguts/des,

Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí obre una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi.

Per tant, aquelles entitats del municipi que vulguin obtenir finançament municipal, ho poden fer mitjançant aquesta convocatòria pública que garanteix la màxima transparència en el tractament dels diners públics.

El passat 27 de desembre de 2012, la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria de subvencions a entitats per l’anualitat 2013 i avui dia 7 de gener, el BOP ha publicat oficialment la convocatòria. Les bases de la convocatòria, així com el model d'instància per sol.licitar la subvenció, es pot descarregar al següent enllaç: model d'instància de sol.licitud de subvenció a entitats locals. Us recordem que la data màxima de presentació d’instàncies és el dia 8 de febrer de 2013.

A les bases trobareu especificada tota la informació sobre documentació requerida, criteris de valoració, termini de presentació i resolució, forma de pagament i justificació i aspectes de seguiment i avaluació dels projectes.

Recordeu també que les bases de la convocatòria de l'any anterior, estableixen que la justificació s’ha de fer abans del 15 de gener. Per tant, les justificacions de les subvencions atorgades al 2012 s’han d’haver fet abans d’aquesta data. En el cas que una entitat no justifiqui correctament la subvenció rebuda haurà de procedir al reintegrament de la part no justificada d’acord amb el percentatge subvencionat de l’activitat.  Model d'instància de justificació de subvenció rebuda.


Els responsables de les àrees municipals estan a la vostra total disposició per resoldre tots aquells dubtes que tingueu respecte a la convocatòria.


Cordialment,

Jordi Cordon i Pulido

Alcalde

Torroella de Montgrí, 7 de gener de 2013
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit