• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Torroella viu una de les fires de Sant Andreu més multitudinàries
Torroella viu una de les fires de Sant Andreu més multitudinàries Imprimir Correu-e
(03.12.12) Prop de 45.000 persones han passat aquest cap de setmana per la 619a Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, en una de les edicions més multitudinàries dels darrers anys. L’afluència de públic i l’elevat nombre de participants (interiors 60 i exteriors uns 200) confirmen la plena consolidació d’una de les fires multisectorials més importants de les comarques gironines. Cal tenir en compte, a més, que aquest cap de setmana se celebraven importants fires de referència per la rodalia, i que tot i així s’ha aconseguit mantenir un elevat nivell d’assistència.

Des del punt de vista  organitzatiu, es fa una valoració molt positiva de com ha funcionat el reforç  en la senyalització per tal que la mobilitat interna i els accessos fossin el més fluids possibles.  Així mateix, l’augment de places d’aparcament també va permetre facilitar l’estacionament als nombrosos visitants.

Pel que fa als actes complementaris programats al marge de la mostra comercial i agrícola, el Concurs de Gossos d’Atura  va confirmar-se un any més com una de les propostes més singulars i atractives del programa firal. També va aplegar un nombrós públic, i no va decebre en absolut, l’espectacular exhibició que tant dissabte com diumenge a la tarda va fer el prestigiós domador de cavalls Santi Serra, que va presentar el seu últim espectacle Natura abstracta.

Cal fer una valoració molt positiva, també, del gran èxit de la XI Fira en el Record, que en aquesta edició va tenir com a fil conductor el comerç, les arts i els oficis. Gràcies a aquesta proposta cultural, vam poder viatjar en el temps i visitar vells establiments que a moltes persones van fer reviure amb nostàlgia un visió que encara perviu en la memòria col·lectiva del nostre municipi.

La Festa del Cavalls, el XV Campionat de Catalunya de Coloms de Raça, el prestigiós Expofil, la Mostra d’entitats, l’actuació musical del grup Glaucs o l’exhibició d’oques, entre d’altres moltes activitats han contribuït a convertir la vila en un veritable aparador del nostre dinamisme cívic, cultural i econòmic. Des de l’Ajuntament volem fer un agraïment ben sincer a totes les persones, entitats i empreses que ho han fet possible. Tant als participants, com als assistents i als patrocinadors i col·laboradors, sense el suport dels quals tot plegat no seria possible.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit