• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Amics Protectors dels Animals
Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Amics Protectors dels Animals Imprimir Correu-e
(21.11.12) L’Ajuntament i l’Associació d’Amics Protectors dels Animals de Torroella de Montgrí–l’Estartit  (APDA) han signat aquest migdia la renovació del conveni de col·laboració en virtut del qual coordinen les seves tasques en favor de la protecció dels animals de companyia i de la salut pública.

L’APDA és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat la protecció dels animals de companyia. La seva tasca consisteix a acollir animals abandonats, tenir-ne cura, procurar que siguin adoptats i lliurar-los a persones responsables. animals. Pe tal de sufragar part de les despeses de funcionament, l’Ajuntament hi aportarà 2.500 euros anuals.

D’altra banda, l’Ajuntament es compromet a continuar desenvolupant el programa de control de colònies de gats en zones urbanes, per mantenir-ne un cens estable mitjançant l’esterilització, fet que permet evitar la sobrepoblació; així com el deteriorament de les condicions de salubritat de l’entorn on conviuen.

L’Ajuntament i l’APDA organitzaran conjuntament actuacions de conscienciació per tal d’incidir en temes com les deposicions dels animals a la via pública, la importància de no deixar menjar pels carrers, la implantació de microxip i la inscripció al cens municipals dels  animals de companyia, etc.

A més, l’APDA es compromet a tenir cura, alimentar i, en cas de que sigui necessari, donar atenció veterinària als gossos abandonats o perduts que es trobin a les gàbies municipals d’acolliment temporal; així com, de  mantenir-les netes. Així mateix, fomentarà l’adopció d’aquests animals.
 
La signatura del conveni ha anat a càrrec de l'alcalde, Jordi Cordon i de la  presidentat de l'entitat Regina Hölling. També hi ha assistit la regidora de Medi Ambient, Sandra Bartomeus (esquerra de la imatge).
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit