• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Més llums i major estalvi econòmic en l’enllumenat nadalenc
Més llums i major estalvi econòmic en l’enllumenat nadalenc Imprimir Correu-e
(31.10.12) La brigada municipal es farà càrrec des d’aquest any de la instal·lació dels llums de Nadal, amb l’objectiu d’optimitzar recursos i generar un major estalvi econòmic. Amb tot, aquesta mesura de contenció no repercutirà ni en la qualitat ni en la quantitat de llums que hi haurà. Al contrari, tot l’enllumenat serà nou i hi haurà pràcticament el doble de punts respecte els anys anteriors.

Fins ara, l’Ajuntament llogava el material i contractava una empresa externa per tal de fer la instal·lació. Francesc Puig, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, ha explicat que «els darrers anys la partida s’havia hagut d’ajustar com a conseqüència del context econòmic i l’any passat ja es va veure que l’enllumenat era insuficient i, fins i tot, pobre». Per compensar aquesta situació l’equip de govern ha decidit canviar d’estratègia. Per això, l’Ajuntament ha comprat tot el material i a partir d’ara el col·locarà la brigada. Així mateix, bona part de les tramades de fils i les connexions es fixaran en façana, amb la qual cosa els anys següents l’operatiu també serà més àgil.

En un primer moment s’ha fet la inversió corresponent a dos anys (uns 30.000 euros). Després, el material quedarà amortitzat i en propietat, de manera que a la llarga s’aconseguirà un gran estalvi econòmic per a les arques municipals. Cal remarcar, també, que els nous llums són de tecnologia LED, fet que també comportarà un menor consum energètic.

L’encesa del nou enllumenat nadalenc es farà coincidint amb la 619a Fira de Sant Andreu.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit