• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El subdelegat del govern espanyol a Girona considera necessari arranjar el Molinet i la Pletera
El subdelegat del govern espanyol a Girona considera necessari arranjar el Molinet i la Pletera Imprimir Correu-e
(10.07.12) El subdelegat del Govern a Girona, Carles Jaume, s'ha compromès aquest matí a traslladar davant del govern de Madrid la necessitat de consolidar el passeig del Molinet i de desurbanitzar el de la Pletera, atès el mal estat en què es troben. Jaume ha visitat els dos passejos acompanyat de l'alcalde, Jordi Cordon; de la presidenta del Consell Municipal de l’Estartit, Sílvia Comas, i de diversos regidors de l’equip de govern.

Segons ha manifestat el subdelegat del govern espanyol: «Hem de reconèixer que les dues zones estan molt malament i necessiten d’arranjaments urgents. Tots sabem i som conscients del moment que estem passant, i no és el moment per fer despeses, per la qual cosa m’ofereixo com a via de transmissió de la situació i de les necessitats davant el govern de l’Estat». Carles Jaume ha afirmat que «el turisme és, en aquests moments, un dels sectors que ens pot ajudar a sortir de la crisi, l’objectiu prioritari del govern espanyol, i aquestes situacions no fan cap bé a una zona com Torroella de Montgrí i l’Estartit on el turisme és un dels seus, per no dir el principal motor econòmic».

El subdelegat també ha visitat l’antiga base americana Loran, les instal•lacions de la qual reclama des de fa anys l’Ajuntament al Ministeri de Defensa amb l’objectiu de poder-les destinar a usos científics o ambientals vinculats al Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. En referència a aquest tema, Jaume ha remarcat «la importància de les converses obertes entre les dues administracions» i el seu desig «que s’arribi a un acord beneficiós tant per l’Estat com per l’Ajuntament i es pugui dedicar aquest espai al gaudi dels habitants i visitants de Torroella i l’Estartit».

També ha visitat l’auditori-palau de congressos Espai Ter, on se li ha informat de les gestions que s’estan portant a terme per tal d’aconseguir el finançament necessari per executar la 3a i última fase de l’equipament. Els responsables municipals li han explicat, a més, l’ambiciós pla de dinamització que s’ha elaborat perquè quan estigui enllestit es converteixi en un referent cultural i econòmic de la Costa Brava.

Finalment, el subdelegat del Govern ha mantingut una reunió institucional amb membres de l’equip de govern a la casa de la vila, on ha signat en el Llibre d’Honor.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit