• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Comencen a patrullar els agents cívics
Comencen a patrullar els agents cívics Imprimir Correu-e
(09.07.12) Aquest mes han començat a patrullar els 6 agents cívics que l’Ajuntament  ha contractat per tal que desenvolupin tasques de suport a la Policia Local durant la temporada turística. La seva funció se centrarà en la vigilància, l'assessorament i el compliment de les normes cíviques en vigor. També tindran la missió de fer difusió de les ordenances municipals. La mesura s’emmarca en el pla de millora de la seguretat ciutadana al nostre municipi, una de les prioritats per a aquest mandat.

Es tracta d'una nova mesura amb la qual l'equip de govern vol afavorir l'assoliment d'uns hàbits de convivència i de comportament que millorin la qualitat de vida, tant dels residents com dels visitants.

Mitjançant la seva tasca es pretenen corregir aquelles accions incíviques que pertorben la convivència en els espais públics. En general, els agents actuaran a través de l'explicació de les normes de conducta a qui les infringeixi, amb l'objectiu de reconduir les accions incíviques. És la primera vegada que es posa en marxa una iniciativa d'aquest tipus.

Optimitzar el recursos policials
Amb aquest grup de persones es permet reforçar el cos policial i optimitzar molt millor els recursos de cara a la temporada turística, quan el nostre municipi pràcticament triplica la seva població.

Entre les seves actuacions hi ha la de vetllar pel bon ús dels parcs infantils, les platges, controlar l'abocament de residus, demanar la neteja o recollida de forma urgent i localitzar-ne els autors. En els casos d’infraccions lleus s’informarà de la normativa, però els casos més greus o reincidents, es comunicaran a la Policia Local, que és qui té la capacitat de tramitar una denúncia.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit