• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Tot a punt per una nova edició del festival internacional d’imatge submarina MIMA
Tot a punt per una nova edició del festival internacional d’imatge submarina MIMA Imprimir Correu-e

(29.05.12) L’Estartit acollirà des de dimecres i fins diumenge una nova edició del prestigiós Festival Internacional Medes, Imatge i Medi Ambient (MIMA), que enguany ha registrat una de les participacions més elevades dels darrers anys i es consolida com un dels més importants que se celebren a Europa.

L’eix vertebrador del MIMA continuaran essent l’Open Internacional Fotosub, la Mostra internacional de vídeo submarí i el Concurs on-line de fotografia submarina.

Un total de 30 equips s'han inscrit en la competició de l'obert de fotografia, que se celebrarà dijous i divendres. 8 d’aquests equips són de fora de l’Estat.

D'altra banda, en el concurs en línia, ja s'han enviat al festival 137 fotografies.

Per altra banda, en el concurs de vídeo submarí, un dels principals atractius del festival, es projectaran 10 pel·lícules, produïdes a França, Bèlgica, Alemanya , Catalunya i Andalusia.  Hi participaran alguns dels realitzadors més prestigiosos del moment, la majoria dels quals presentaran novetats.

Personatge convidat
El personatge convidat enguany és el conegut fotògraf portuguès Rui Guerra, que en l’actualitat està considerat un dels millors fotògrafs submarins del món. Guerra mostrarà un dels seus treballs més reeixit en el que serà l’exposició central del festiva:; «Açores, natura submarina en estat pur». A les Açores la natura està en molt bon estat a nivell de biodiversitat, les condicions de ser illes volcàniques al mig de l'oceà creen un ambient molt especial d’acollida de grans animals migradors

El festival comptarà amb un jurat de renom integrat pel mateix Rui Guerra, l’holandès Peter Onvlee i els catalans Paco Fraile i Josep Clotas.

Per segon cop el festival comptarà amb un país convidat, que en aquesta ocasió serà Holanda. Amb aquesta iniciativa es pretén reforçar encara més la projecció internacional que ja té el MIMA.

En la sala d’exposicions del Consell Municipal també s’exposaran les fotografies guanyadores i seleccionades del concurs de fotografia on-line, del V Concurs de Fotografia Naturalista i del concurs escolar Dibuixa les Medes.

Més informació http://www.mima-medes.org

Podreu seguir el dia a dia del festival en el nostre Facebook del MIMA

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit