• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Entra en servei la regulació semafòrica del carrer Garbí
Entra en servei la regulació semafòrica del carrer Garbí Imprimir Correu-e
(07.03.12) Aquest matí ha entrat en servei la nova regulació semafòrica de la cruïlla del carrer Garbí, un punt viari especialment crític en les hores punta d'accés a la zona escolar i esportiva.

Aquesta és una de les diferents actuacions que s'estan implementant a la travessera urbana de Torroella per tal de minimitzar el risc, especialment per als vianants.

La primera de les actuacions va consistir en la modificació de l’entorn del giratori del Lledoner, on es va eliminar un dels dos carrils que tenien fins ara els vehicles que venien de l'Estartit. També s'hi van instal·lar bandes reductores de velocitat i es va modificar l'emplaçament de dos passos de vianants. D'aquesta manera tant conductors com vianants tenen una major visibilitat a la zona.

D'altra banda, s'han instal·lat dos semàfors més, que entraran en servei de manera imminent: un a l'entrada de Torroella, a l'alçada del carrer Mossèn Viver; i l'altra a l'alçada del Portal de Santa Caterina.

L’alcalde, Jordi Cordón, reitera que la seguretat, en el seu sentit més ampli, és una de les prioritats per aquest mandat. Defensa la necessitat de reforçar el caràcter urbà de les travesseres, on alguns vehicles van a velocitat inapropiades. Cordón reconeix que algú pot considerar pintoresc que Torroella sigui un municipi sense semàfors, però diu que això és un argument poc consistent per continuar mantenint la mesura, quan el risc intern és tan elevat.

D’altra banda, les mesures també permetran a l’Ajuntament optimitzar millor els justos efectius de la Policia Local, ja que la manca de regulació semafòrica obliga a tenir dos o tres policies destinats diàriament a regular algunes cruïlles en els moments de més càrrega de trànsit o durant les entrades i sortides del col·legi. Òbviament això també representarà un estalvi econòmic i una millor redistribució de tasques entre els agents cos. 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit