• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (03.02.12 14.30 h) La Generalitat desactiva el Pla Neucat
(03.02.12 14.30 h) La Generalitat desactiva el Pla Neucat Imprimir Correu-e

El Departament d'Interior ha desactivat el Pla especial d'emergències per nevades (NEUCAT), degut a que les previsions meteorològiques indiquen que no s'esperen nous episodis de neu. Amb tot, a les 13.45 h la Direcció General de Protecció Civil ha posat en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat per onada de fred, atesa la predicció del SMC que indica per les properes hores l'arribada d'un front d'aire extremadament fred, que tot i no anar acompanyat de precipitacions, provocarà una situació de temperatures excepcionalment baixes, que en les zones on ha nevat, pot provocar la formació de plaques de gel.
 
El Procicat es trobava en prealerta des de dimarts, per les baixes temperatures que ara s'accentuaran.
 
La previsió indica que el cap de setmana i dilluns les temperatures seran molt baixes a tot el teritori, arribant-se a temperatures mínimes sota zero a nivell de mar i més baixes encara a la Catalunya interior, prePirineu i Pirineu.
 
L'episodi anirà acompanyat de forts vents en tot el territori especialment a zones elevades de Pirineu i prePirineu. El vent bufarà amb menys força al litoral de Barcelona, Tarragona i a Ponent.
 
Es manté un avís per mala mar a l'Alt Empordà, Baix Empordà, Selva i, en menor grau, en la part nord del Maresme.

A nivell local es manté preventivament la fase d'Alerta del Pla d’Emergències Municipal per tal de fer el seguiment de les possibles incidències relacionades amb les glaçades. Amb tota probabilitat l’Alerta es mantindrà fins dilluns, atès que les previsions meteorològiques indiquen un descens més acusat de les temperatures.

Els centres docents del municipi reprendran l'activitat amb normalitat el dilluns.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit