• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El Museu de la Mediterrània acull un curs sobre desenvolupament socioeconòmic en espais protegits
El Museu de la Mediterrània acull un curs sobre desenvolupament socioeconòmic en espais protegits Imprimir Correu-e

(26.10.11) Aquest matí s’ha iniciat al Museu de la Mediterrània – Centre d’Interpretació del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter la fase presencial d’un curs de formació en espais protegits. El curs, que només és obert a tècnics del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, està organitzat per l’Oficina Técnica de EUROPARC-España - Fundación Fernando González Bernáldez i porta per títol Desenvolupament Socioeconòmic en espais protegits.

Els trenta inscrits en el curs, que ha tingut una primera fase no-presencial, ara encaren tres dies de formació presencial sobre el territori. Hi ha organitzades diferents conferències que donen a conèixer els treballs que es porten a terme en diferents espais protegits de l’estat espanyol, com són el Parc Natural de Somiedo i el de Picos d’Europa a Asturias. També s’aprofitarà el curs per realitzar una sortida sobre el terreny i veure el treball de desenvolupament socioeconòmic sostenible que es porta a terme al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Una jornada important ja que acostarà al Centre d’Interpretació del Parc Natural ubicat al Museu de la Mediterrània tècnics de tots els Parcs Naturals de Catalunya i podran observar l’audiovisual i maqueta estrenades fa poc per aquest espai.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit