• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El Museu de la Mediterrània inaugura l’exposició “Veus de la Mediterrània” a Palerm
El Museu de la Mediterrània inaugura l’exposició “Veus de la Mediterrània” a Palerm Imprimir Correu-e

(03.10.11) El 2003 quan el Museu de la Mediterrània va obrir les seves portes es va marcar assolir tot una sèrie d’objectius, al llarg dels anys s’han anat aconseguint i aquest passat divendres es va assolir un nou objectiu, ser un element de comunicació i de diàleg a l’entorn de la cultura mediterrània i esser presents a la Mediterrània. Aquesta fita es va aconseguir amb la inauguració de l’exposició “Veus de la Mediterrània” al Museo del Mare de Palerm, a Sicília, al cor de la Mediterrània.

Veus de la Mediterrània és una exposició que ens mostra per primera vegada la veu com a element de comunicació entre els pobles de la Mediterrània Occidental i ens convida a un passeig sorprenent per les mil i una veus de la Mediterrània.

Amb aquesta exposició, el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí fa realitat el seu somni de generar un projecte de treball capaç de mostrar la riquesa i la diversitat de l’espai mediterrani. Al mateix temps volem reivindicar la necessitat de retrobament entre les diferents veus que conviuen avui en aquesta àrea humana.

Es tracta només d’un punt d’inici, una porta que volem deixar ben oberta i on circuli la saba del coneixement, del diàleg i de l’entesa dels pobles que compartim un paisatge i una cultura fruit d’unes relacions mai ininterrompudes.

La itinerància d’aquesta mostra ha estat possible gràcies al suport d’Acción Cultural Española, organisme integrat al Ministerio de Cultura del Govern d’Espanya. En aquests moments s’està plantejant que la mostra itineri a altres punts de la Mediterrània.


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit