• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament i el Parc Natural programen visites guiades per conèixer millor el nostre territori
L’Ajuntament i el Parc Natural programen visites guiades per conèixer millor el nostre territori Imprimir Correu-e

(10.08.11) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter han organitzat per aquest setembre un cicle de visites guiades per conèixer millor alguns dels trets més singulars que caracteritzen el nostre territori. El programa s’estructura a partir de tres propostes que ens acosten als aiguamolls del Baix Ter, el massís del Montgrí i els penya-segats marítims.

La visites s’han programat per als caps de setmana i duren entre 2 i 3 hores. Estan pensades per a tot tipus de públic i per participar-hi cal inscriure’s com a màxim el dia abans. El preu d’inscripció és de 3 euros (gratuït per a menors de 5 anys).

Les visites programades són:

Els aiguamolls del Baix Ter, plens de vida
Ens proposa conèixer la riquesa d’aquest entorn natural de llacunes i sistemes costaners on aigua dolça i salada es barregen i creen un hàbitat de vegetació i fauna diversa. La ruta es realitza en bicicleta. Si no es disposa de bicicleta, es pot llogar (10 euros).
Dissabte 3 i diumenge 18 (Sortida a les 9.30 h de davant l’Oficina de Turisme)

La ruta del vent, un passeig pel cor del Massís del Montgrí
L’itinerari recorre el cor del massís del Montgrí, que amb un àrid perfil mediterrani combina dunes, pinedes i garrics i mostra els vestigis d’un passat que habitava la muntanya i que ens ha deixat construccions de pedra seca i forns de calç com a llegat.
Dissabte 10 i diumenge 11 (Sortida a les 9.30 h de davant l’Oficina de Turisme)

Penya-segats del Montgrí, una mirada arran de mar
Aquesta visita ens proposa descobrir, viatjant en barca, sempre que les condicions climatològiques ho permetin, els espadats rocosos del massís del Montgrí que cauen a mar i que conformen una escarpada costa de cales naturals que miren cap a les Illes Medes.
Diumenge 4 i dissabte 17 (Sortida a les 9.30 h de davant l’Oficina de Turisme)

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit