• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Jordi Cordón, investit nou alcalde
Jordi Cordón, investit nou alcalde Imprimir Correu-e

Josep Maria Rufí (ERC) lliurant la vara d'alcalde a Jordi Cordón (CiU)(11.06.11) Jordi Cordón (CiU), cap de llista de CiU, ha estat proclamat alcalde en la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament que s'ha celebrat avui a les 12 h a l'Auditori del Museu de la Mediterrània. La seva investidura s'ha fet després d'aconseguir 9  vots a dels 17 regidors que formen la corporació municipal. Cordón va rebre el vot dels regidors de CiU (5), LEST (3) i PP (1), els tres grups municipals que formaran part de l'equip de govern. D'altra banda, el candidat d'ERC, Josep Maria Rufí, n'ha obtingut 4, i Lluís Coll, cap de llista d'UPM, 3. Cordón relleva en el càrrec Josep Maria Rufí (ERC), que ha ocupat l'alcaldia els dos darrers anys.

La sessió extraordinària de constitució del nou Ajuntament ha començat puntualment a les 12 h, amb la constitució de la Mesa d’edat formada pels regidors electes de major i menor edat, en aquest cas, Cati Matas (UPM) i Sílvia Comas (LEST), respectivament. A continuació s’ha procedit a l’acreditació dels regidors electes i cadascun d’ells ha realitzat el jurament o promesa exigits legalment, comprometent-se a complir les obligacions del càrrec de regidor de l’Ajuntament i d’acatament a la Constitució i a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Posteriorment s'ha procedit a la votació de l'alcalde, a la qual optaven Jordi Cordón (CiU), Josep Maria Rufí (ERC) i Lluís Coll (UPM). El PP i COET van renunciar a presentar candidatura. Després del recompte de vots s'ha procedit a la proclamació del nou alcalde i al protocol·lari lliurament de la vara de mans de l'alcalde sortint, Josep Maria Rufí (fotografia).

A continuació han intervingut els portaveus dels diferents grups, de menor a major representació, i finalment l’acte s’ha tancat amb el parlament del nou alcalde.

Més fotografies al Facebook de l'Ajuntament.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit