• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament edita un nou catàleg turístic amb una imatge completament renovada i moderna
L’Ajuntament edita un nou catàleg turístic amb una imatge completament renovada i moderna Imprimir Correu-e

(05.05.11) L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha editat un nou catàleg turístic amb una imatge completament renovada, que presenta la destinació d’una manera àgil i moderna, amb l’objectiu de facilitar als visitants el coneixement dels diferents recursos que tenen a la seva disposició. Es vol presentar la destinació turística Torroella-l’Estartit-illes Medes d’una manera integral i més eficient des del punt de vista comunicatiu

S’ha apostat per un format més còmode, que integra en una sola publicació la informació que fins ara es donava per separat a través de sis fulletons específics sobre temes diversos.

Els contingut s’han estructurat a partir de diferents blocs temàtics: presentació, Torroella de Montgrí, l’Estartit, Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i del Baix Ter, Esports i Lleure, Comerç i Gastronomia, Fires i Festes, Certificacions de Qualitat i Plànols. 

L’equip de govern va considerar molt necessari elaborar aquesta publicació per tal d’adequar el material promocional de què es disposava als nous llenguatges comunicatius i fer-los més eficients. D’altra banda, també calia introduir en el seu contingut la recent declaració d’una bona part del territori com a parc natural, un dels atractius més destacats del municipi.

S’ha editat en sis idiomes i se n’ha fet un tiratge de 24.000 exemplars. El podreu consultar on-line clicant aquí .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit