• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Comencen les obres per reparar el passeig dels Griells
Comencen les obres per reparar el passeig dels Griells Imprimir Correu-e

(29.03.11) La direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar del Ministeri de Medi Ambient va iniciar ahir a la tarda les obres per reparar, per la via d'urgència, el passeig dels Griells de l'Estartit. L'actuació, amb un cost de 400.000 euros, es concreta en la construcció d'una escullera, d'uns 250 metres al llarg del passeig, i l'aportació de prop de 35.000 m³ de sorra del dic del port de l'Estartit. Les obres havien de començar l'11 de març, però les llevants i les pluges n'han fet retardar l'inici.

L'alcalde, Josep Maria Rufí, s'ha mostrat molt satisfet en veure que les màquines començaven a actuar. Recorda que tenen altres projectes pendents amb el govern estatal, però que aquesta ha estat la prioritat perquè podia afectar béns i persones: «Les persones estan per davant de tot, aquesta ha estat la nostra idea central». «Sempre hem defensat el municipi, i hem exigit a cada administració que exercís les seves competències i responsabilitats«, ha afegit.

 

Aquest matí, l'alcalde i la regidora d'Urbanisme, Caterina Matas, han visitat el passeig per conèixer de primera mà com anava l'inici d'obres i tractar amb els responsables de Costes el desenvolupament dels treballs per tal que aquests afectin el mínim possible el dia a dia de l'Estartit. En aquest sentit, l'Ajuntament ha obtingut el compromís que els vehicles de gran tonatge no passaran pel nucli urbà i que el transport de sorra des de la platja Gran fins als Griells es realitzarà per la platja. Per Rufí és molt important que l'obra no generi incomoditats als veïns i veïnes del nucli, i també, que estigui acabada abans de l'inici de la temporada turística. En aquest sentit, els responsables han afirmat que els treballs s'acabaran a finals de maig.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit