• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Visita-presentació a l'Espai Ter
Visita-presentació a l'Espai Ter Imprimir Correu-e

(22.03.11) L'Ajuntament va programar dissabte al matí una visita guiada-presentació a l'Espai Ter, el centre polivalent de dinamització econòmica i cultural de Torroella de Montgrí. A l'acte hi van assistir més d’un centenar de persones que, o bé en representació d'entitats i o a títol individual, s'han implicat en el procés de participació ciutadana que va servir per definir els criteris estructurals i els usos del nou equipament municipal. La presentació de l’equipament va anar a càrrec de l’arquitecte Sebastià Figuerola, i de l’alcalde, Josep Maria Rufí.

En aquests moments s'està enllestint la 2a fase del projecte constructiu. El nou equipament es podrà utilitzar a partir de l'estiu per a una gran part de les activitats previstes (Fira de Sant Andreu, Sopar Popular, concerts, etc.). La tercera i darrera fase inclou diferents acabats (graderia retràctil, escenari, aïllament acústic, entre d’altres) que permetran ampliar-ne els usos, com ara representacions teatrals o concerts de música clàssica.

La sala principal de l’Espai Ter està estructurada en dos nivell —planta baixa i altell—, i ocupa una superfície útil de prop de 1000 metres quadrats. Estarà connectada mitjançant unes grans portes a la zona verda adjacent. Tindrà una capacitat per a prop de 690 espectadors asseguts, entre la platea i l’amfiteatre. En el cas de concerts, la capacitat serà de 1.120 persones, mentre que per a la Fira de Sant Andreu hi haurà espai per a 39 estands. A la planta pis hi hauran els camerinos i l’espai d’oficines. A l’interior del recinte s’hi accedirà per un porxo exterior que donarà pas a un ampli vestíbul adaptat per a exposicions. La façana del vestíbul estarà coberta per una gran vidriera que permetrà tenir visió directa de la zona verda exterior.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit