• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament destina 161.000 euros en subvencions a entitats locals
L’Ajuntament destina 161.000 euros en subvencions a entitats locals Imprimir Correu-e

(21.03.10) A la convocatòria de subvencions per al 2011 s’hi han presentat 54 entitats —un 15 % més que l’any passat—, de les quals 25 són de l’àmbit cultural i juvenil, 20 de l’esportiu, 3 del social i 6 de l’àmbit educatiu. L’import total destinat a aquesta partida s’ha mantingut respecte l’any passat malgrat la política de restriccions i contenció de la despesa que està aplicant l’equip de govern.

L’alcalde, Josep Maria Rufí, entén que les entitats són un dels principals actius del municipi i considera importantíssim mantenir el suport institucional a la seva tasca. Torroella de Montgrí i l’Estartit disposen d’un teixit associatiu molt ric, format per més d’un centenar d’entitats que juntament amb l’oferta de l’Ajuntament, ajuda a consolidar el municipi com un referent en el dinamisme cívic.

Les subvencions estan destinades a donar suport al teixit associatiu per tirar endavant projectes relacionats amb l’àmbit de la cultura, acció social, promoció econòmica, comerç, turisme, esports, educació i joventut. Les entitats beneficiàries han d’estar legalment constituïdes i inscrites al Registre d’associacions del municipi i presentar una memòria i un pressupost del projecte que volen desenvolupar durant l’any en curs. Les bases de la convocatòria estipulen també els criteris de valoració i d’adjudicació dels ajuts per tal que les entitats coneguin aquells aspectes que es valoren més positivament. El foment dels valors socials com la igualtat de gènere, la cohesió social o la sostenibilitat, el nombre de beneficiaris de les activitats projectades i el nivell de racionalització de la despesa són alguns dels criteris que es valoren a l’hora de puntuar els projectes. Per altra banda, les entitats que es presenten a la convocatòria han d’haver justificat correctament la subvenció atorgada per l’Ajuntament durant l’any anterior, per tal de poder rebre la subvenció de l’any en curs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit