• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Millores en l'enllumenat públic
Millores en l'enllumenat públic Imprimir Correu-e

(21.12.10) Durant els darrers mesos s'han realitzat nombroses millores en l'enllumenat públic al nostre municipi, orientades tant a la reducció del consum com a l'increment de la qualitat i la seguretat. Us en detallem les més significatives.

Torroella de Montgrí
- Al tram de carretera de Sant Jordi a l’Estartit i a la carretera de Palafrugell s’ha completat la il·luminació dels passos de vianants amb llum blanca, que té un nivell de lluminositat superior a la groga que s'utilitza a les carreteres.

- A la zona al voltant de l’església de Sant Genis s’han substituït 61 punts de llum antics  pel lluminàries de tipus vuitcentista amb reflectors sense contaminació lumínica, major rendiment lumínic i potència de 70W. La major part són de VSAP de 70 W i als voltants de l’església i passeig de l’Església són de HM de 70 W. S’han retirat lluminàries de amb làmpades de 125 W VM i s’han instal·lat de VSAP i HM de 70w. El resultat és un estalvi de potència instal·lada de 3.355 W.

- S’ha dotat d’il·luminació la plaça Bellavista mitjançat 2 torres amb 3 focus de 250W.  Aquesta plaça  està situada molt a prop del CEIP Guillem de Montgrí i és molt freqüentada a la sortida del centre. Aquesta actuació millora l’ús ciutadà de la plaça i la seguretat d’aquesta.

- Al Passeig de Catalunya, passeig Vicenç Bou, carretera de Palafrugell, carrer del Molí, Plaça d’Espanya i plaça Quintana i Combis s’han canviat el difusor, el reflector, l’equip i làmpada de tots els punts de llum per un nou conjunt equipat amb menor potència i un reflector sense contaminació lumínica. S’han substituït  149 equips i làmpades de 250W VM per equips i làmpades de 100W HM resultant un estalvi energètic de  22,35  Kw instal·lats.

- A la plaça dels Dolors, dins de les obres de reurbanització de la plaça, s’han col·locat 3 punts de llum nous a les façanes i dues columnes amb 3 punts de llum cadascuna.

- S’han substituït els bàculs de la carretera de Torroella des d’Ullà fins a la rotonda del Caprabo, per millorar-ne la seguretat a la via. S’ha col·locat una columna nova amb braç de 2 metres una lluminària de 150W

L’Estartit
- S’ha dotat de nova il·luminació els passatges Epsilon i Gamma.

- S’ha reformat la il·luminació de la platja de l’Estartit en el tram comprés entre el Club Nàutic la Llevantina i el carrer Guillem de Montgrí de forma que la zona de platja  destinada a aparcament i actes públics queda amb una il·luminació que millora l’accés i la seguretat. La il·luminació ha consistit amb instal·lar 4 columnes dotades de 3 projectors de 400W.

- S’ha completat la il·luminació del passeig peatonal al sector dels Griells. Actualment el passeig peatonal existent al costat de la platja està totalment il·luminat des de l’inici  situat al costat del port de l’Estartit fins al tram final situat a la urbanització dels Griells.

- S’han il·luminat els carrers Cap de la Barra i carrer dels Pins. També s’ha connectat a la xarxa municipal, reformat i ampliat la instal·lació d’enllumenat públic de la pujada de Torre Ponsa. D’aquesta forma es millora la seguretat a la zona propera a la discoteca Màxims.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit